Våre akvarier 

Vi har valgt å føre Akvastabil mark II-akvarier da vi vet at disse er av ypperste kvalitet. Akvastabil ble oppkjøpt av Eldorado-konsernet i 1975 og siden da har hele Norden visst at dette er holdbare kvalitetsprodukter til en rimelig pris.  Skal du ha et nytt akvarium, men er usikker på hvilken størrelse du behøver eller hvordan du sammensetter den beste "pakken" slik at akvariet består av de beste komponentene, er du velkommen til å kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg til best mulig resultat. 

Våre akvariumspumper 

Akvariumspumper dekker bredt. Alt fra luftpumper til mer avanserte utvendige spannpumper. Vi tilbyr et utvalg som dekker de aller fleste behov. Alle våre pumper er svært stabile og av høyeste kvalitet. 

Våre akvariumsbøker 

Hos akvariumsnett.no forhandler vi en mengde akvariumsbøker. De fleste er på engelsk, men enkelte kan også fås på dansk. Særlig har vi en del svært profesjonelle bøker fra Aqualog, bøker som er kjent blant akvarister verden over. Disse akvariumsbøkene er både for erfarne og nybegynnere som ønsker å fordype seg litt i fiskene man har hjemme, eller kanskje dem man vurderer å kjøpe. Skulle det være en akvariumsbok du er på utkikk etter, men som ikke finnes i vårt sortiment, er du velkommen til å kontakte oss. Vi vil naturligvis være behjelpelige med å skaffe boken til en overkommelig pris. 

Varmekolber til akvariet 

Har du et akvarium med tropefisk er varmekolben noe av det aller viktigste. Da vi selv ved anledning oppdretter discus vet vi hvor vigtig en nøyaktig og stabil varmekolbe er. Hos akvariumsnett.no har vi valgt kun å føre Jægers varmekolber da disse er av høy klasse på alle punkter og kjent i store deler av verden som en av de beste varmekolbene på markedet. Vi har varmekolber i nesten alle størrelser - fra 25 watt - 300 watt.  vinnarum

Det beste fôret til fiskene dine 

Når det gjelder maten du gir til fiskene dine er det vigtig at du vet hva de ulike fisketypene behøver. En type fôr er bra for én type fisk, mens annet kanskje ikke er like bra. Hos akvariumsnett.no har vi et forskjellig sortiment av fôr og garantert noe som passer til også dine fisker. Vi har både universalfôr fra merker som JBL, men også vekstfôr fra dansk importør og oppdretter. 

I tillegg tilbyr vi også startkulturer av mikroorm og bananorm fra eget oppdrett. Dette er utmerket fôr til yngel, for eksempel betta og killifisk. Se vår temaside om mikroorm.  vera og john

Lys til fiskene 

For et optimalt resultat er lys en avgjørende faktor. 

Lyset sørger for at plantene gror og jo mer lys, desto mer vekst er et generelt utsagn, men også bølgelengden på lyset er viktig for det riktige resultatet. Planteveksten avhengig av bølgelengden, men også fiskenes farger kan variere alt etter hvilke bølgelengder som benyttes. 

T5- og T8-rør fås i flere forskjellige farger, men i dag velger stadig flere LED-lys til akvariet. LED-lys kan med de riktige kontrollere justeres til nøyaktig den ønskede farge (bølgelengde). I dag fås LED-lys som ferdige pakker, men mange velger selv å bygge akvariumslamper med LED-strips og kontrollere. Se et eksempel på dette under våre temasider. 

Tilbehør 

akvariumsnett.no tilbyr et bredt utvalg av akvariumstilbehør. I tillegg til selve akvariet finner du både håver, algemagneter, pumper, powerheads, luftpumper osv. hos oss. 

Er det noe du ikke kan finne på siden er du velkommen til å kontakte oss så vil vi forsøke å skaffe det til deg.

Forsiden produkter

{{discount | currency_format}}

{{discount | currency_format}}